Nadšenec do počítačového hardwaru, který na internetu vystupuje pod jménem Technetium, vytvořil rendery grafické karty AMD Radeon RX 7900 XT. Jde vidět, že je za těmito obrázky obrovský kus práce, šlo by totiž klidně i uvěřit tomu, že jde o oficiální snímky.

Hned na první pohled si určitě všimnete třech velkých ventilátorů spolu s RGB prvky, které se nachází okolo toho prostředního. Je velice možné, že nové karty s architekturou RDNA 3 budou až tříslotové. Snímky také ukazují mnoho chladicích žeber, tři z nich jsou přitom zvýrazněna červeně. Snadno lze také zahlédnout tři 8pinové konektory. Není však jasné, zda budou ve finále opravdu tři, dříve se totiž mluvilo o pouhé dvojici.

Jedná se jen o výtvor fanouška, vzhled se tak pravděpodobně bude nakonec lišit. To, jak budou nové karty vypadat, se pravděpodobně dozvíme už 3. 11. AMD se na tento den připravuje zlevněním současné řady Radeon RX 6000, čemuž byl věnován samostatný článek. Autor snímků, které si můžete prohlédnout níže, už v minulosti stál třeba za rendery procesorů AMD Ryzen 7000.