Výrobci chytrých telefonů mají častokrát ve zvyku představit po boku nových vlajkových lodí i nějaká další zařízení, třeba chytré hodinky nebo bezdrátová sluchátka. OnePlus se v tomto ohledu neliší a během čínské prezentace smartphonu OnePlus 11 se pochlubilo i novými TWS sluchátky, která se rozhodně mají čím pochlubit.

Sluchátka se nazývají OnePlus Buds Pro 2 a lze je připojit až ke dvěma zařízením současně pomocí technologie Bluetooth 5.2. Jelikož se jedná o dražší produkt, který je cílen na náročnější posluchače, nechybí ani vychytávky jako aktivní potlačení hluku (až do 48 dB) nebo podpora 360° prostorového zvuku. Každé ze sluchátek navíc nepoužívá pouze jeden měnič, nýbrž hned dvojici – jeden je 11mm a druhý 6mm.

Nabíjecí krabička je, stejně jako sluchátka, buď v černé, nebo zelené barvě, a s její pomocí mohou uživatelé dosáhnout až 39 hodin poslechu bez zapnutého ANC (sluchátka sama o sobě vydrží až devět hodin). Pokud ale ANC povolíme, sníží se výdrž na 25 hodin (a výdrž sluchátek jako takových na šest). Výhodou je i podpora bezdátového nabíjení. OnePlus Buds Pro 2 potenciální zájemce dále lákají na stupeň krytí IP55, jenž zajišťuje ochranu proti prachu a tryskající vodě, herní režim s 54ms odezvou nebo dotyková ovládání.

OnePlus Buds Pro 2 se dostanou na čínský trh ve stejný den jako chytrý telefon OnePlus 11, tedy v pondělí 9. ledna. Stát budou 899 jüanů, což je v přepočtu 3 000 korun.