V dnešní době, kdy je bezpečnost domova na prvním místě, přichází Xiaomi s novým řešením v podobě venkovní kamery CW400. Kamera Xiaomi CW400 nabízí slušné rozlišení 2.5K rozlišení se 4Mpx snímačem. Díky velké cloně f/1.6 a výkonnému snímači obrazu můžete očekávat jasnější a detailnější obraz, ať už je den, nebo noc. Díky inteligentnímu barevnému nočnímu vidění dokáže zachytit barevné snímky i v nízkém světle.

Pokud jde o odolnost vůči povětrnostním podmínkám, CW400 je vybavena odolností IP66. Díky horizontálnímu a vertikálnímu dvojitému gimbalu kamera nabízí jistotu 360° horizontálního a 160° vertikálního zorného pole.

Komunikace s návštěvníky či doručovateli balíčků je snadná díky dvousměrnému hlasovému hovoru. Vestavěný mikrofon a reproduktor vysoké kvality umožňují snadné zachycení zvuku na dlouhé vzdálenosti.

Další významnou funkcí je AI detekce člověka, která efektivně filtruje falešné poplachy a upozorní vás pouze v případě, že je v zorném poli detekován člověk. A pokud se někdo objeví v monitorovací oblasti, kamera automaticky spustí zvukový alarm s blikajícími světly a zároveň pošle zprávu do aplikace Mi Home/Xiaomi Home.

Kamera také nabízí časosběrnou fotografii, díky které můžete zachytit a prezentovat úžasné detaily venkovní krásy. A co se týče bezpečnosti, Xiaomi CW400 je vybavena bezpečnostním čipem MJA1, která má v zařízení nabídnout rychlou komunikaci a bezpečnost úložiště. Ukládání videí je možné jak na lokální microSD kartu, tak na cloudové úložiště.

Venkovní kamera Xiaomi CW400 by se měla v blízké budoucnosti prodávat globálně, tudíž by měla dorazit i do našich obchodů. Na oficiální stránky produktu se můžete podívat pod přiloženým odkazem ZDE.