Značka Infinix přináší na tuzemský trh model NOTE 30 VIP Racing Edition. Nově oznámený chytrý telefon vznikl ve spolupráci se studiem Designworks BMW. Model je prezentován jako moderní, výkonný a elegantní se špičkovými materiály, za což obdržel prestižní ocenění iF Design Award 2023.

Inspirací pro NOTE 30 VIP Racing Edition byly pouliční závody, což je patrné na jeho zajímavý vzhledu. Telefon se může pochlubit technologií 3D Lighting Leather na zadní straně, která kombinuje klasické textury kůže se světelnými efekty. Zajímavostí je tříbarevný světelný pás na zadním panelu, který prosvítá skrz černou koženou kresbu, dodávající telefonu jedinečný vzhled.

Srdcem telefonu je pokročilý 6nm čipset Dimensity 8050 5G, která podle všeho zajistí plynulý multitasking a vysokou rychlost i během hraní her. Displej je vybaven 10bitovou AMOLED obrazovkou s obnovovací frekvencí 120 Hz, což slibuje ostrý a dynamický vizuální zážitek. Co se týče fotografování, telefon nabízí 108Mpx hlavní fotoaparát a 32Mpx selfie fotoaparát. Podporováno je také rychlé 68W kabelové a 50W bezdrátové nabíjení, a to spolu s funkcemi Reverse Charge, Bypass Charge, AI Smart Charge a PD 3.0.

Cena NOTE 30 VIP Racing Edition je stanovena na 8 699 Kč a bude dostupný u vybraných prodejců značky Infinix. Telefon dále nabízí rozlišení displeje 1080 x 2400 pixelů, 12 GB RAM, 256 GB úložiště, baterii 5000 mAh s Li-Po technologií, podporu 5G a NFC, bezdrátové i zpětné nabíjení a operační systém Android 13.