Čínský výrobce spotřební elektroniky Vivo uvedl na tuzemský trh nový chytrý telefon Vivo V29, který nabídne funkci Aura Light pro profesionální portrétní snímky i za špatných světelných podmínek. Má nicméně i řadu dalších lákadel, jako například stylový displej nebo zvýšenou odolnost.

VIVO V29 - AURA LIGHT

Model V29 přichází s inovativní funkcí Aura Light, od níž výrobce slibuje pořizování profesionálních portrétních snímků i v nejhorších světelných podmínkách. Tato funkce vytváří trojrozměrný světelný efekt, který zajišťuje rovnoměrné osvětlení z každého úhlu, eliminuje stíny na obličeji a odstraňuje jakákoli tmavá místa. Aura Light navíc zdůrazňuje tón pleti a umně maskuje nedokonalosti.

Zadní fotoaparát Vivo V29 je vybaven světelným prstencem s technologií OIS Ultra-Sensing, zajišťující stabilizaci obrazu. K dispozici je také 50Mpx přední fotoaparát, který má zajistit stabilní snímky za jakýchkoli podmínek.

DALŠÍ PARAMETRY

Vivo V29 se může pochlubit 120Hz 1,5K AMOLED displejem a 6,78palcovou 3D zakřivenou obrazovkou. Tyto prvky mají zajistit působivý vizuální zážitek, ať už při sledování filmů, hraní her nebo prohlížení fotografií.

Model V29 disponuje 8 GB RAM a dalšími 8 GB rozšířené paměti díky technologii Memory Booster. Co se týče baterie, telefon je vybaven 4600mAh baterií, kterou lze díky 80W FlashCharge technologii nabít z 1 % na 50 % za 18 minut.

Srdcem modelu V29 je procesor Qualcomm Snapdragon® 778G, který je známý svým poměrně rychlým a efektivním výkonem. Navíc podporuje 5G připojení. Díky technologii eSIM mohou uživatelé snadno přepínat profily SIM karet bez nutnosti jejich fyzické výměny, což zvyšuje flexibilitu a pohodlí.

Zařízení také splňuje certifikaci IP68, což znamená, že chytrý telefon nabídne dostatečnou ochranu proti prachu a vodě.

CENA A DOSTUPNOST

Vivo V29 je v České republice k dispozici v předprodeji za 11 999 Kč. Telefon bude v běžném prodeji dostupný od 15. srpna.

Smartphone V29 je k dispozici ve dvou barevných variantách: Peak Blue a Noble Black.