Čínská společnost Hisense, která u nás může být známá třeba pro své televizory, si nechala patentovat smartphone jedinečným designem. Displej má doslova kolem dokola, čímž se od běžných telefonů naprosto odlišuje.

S podobným telefonem už dříve přišla známější společnost Xiaomi. Nesl název MIX Alpha a dalo by se říct, že obrazovka pokrývala prakticky celé jeho tělo. Zásadním rozdílem mezi ním a patentovaným telefonem od Hisense je ale to, jakým směrem displej vlastně vede. Zatímco u mobilu MIX Alpha se displej táhne kolem dokola horizontálně, v případě kousku od Hisense je obrazovkou pokryt předek, spodek a zadek.

Ze snímků je patrné, že mobil od Hisense dorazí v poměrně hranatém provedení. Jeho přední obrazovka je plochá, nikoliv zahnutá, a nenachází se v ní žádný průstřel ani ostrůvek se selfie kamerou. Pravděpodobně tak bude zabudována pod obrazovkou, anebo bude využit vyskakovací mechanismus.

Zadní strana je pokrytá displejem až k výraznému kamerovému modulu, kde se nachází čtveřice fotoaparátů. Tři z nich jsou uspořádány vertikálně na levém boku a vpravo od nich si lze povšimnout periskopického teleobjektivu.

Co na tento mobil říkáte?