Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Letos předvánoční stres pusť k vodě a radši si zahraj. Na Herní-kupony.cz totiž najdeš kupony pro sebe, kamarády, rodinu i drahou polovičku. A je úplně jedno, zda paříte na počítači, PlayStationu, Xboxu nebo Nintendu. Dokonce můžete být i filmoholici.

Je libo si dobít Steam peněženku, PlayStation peněženku nebo Xbox účet? Žádný problém. Najdeš tam i jednotlivé tarify předplatného PlayStation Plus, Xbox Live Gold a Xbox Game Pass, stejně tak kredit do Battle.netu, World of Warcraft game time, Minecraft Coins i členství v Nintendo Switch Online.

A z těch filmů a seriálů Netflix, Voyo a SledovaniTV.cz už máš vybráno? Kupon ti bude doručen e-mailem k vytisknutí, nebo i v PDFku k přeposlání tvému hernímu parťákovi. Stačí koupit na Vánoce, přijde včas. Navíc si můžeš zvolit sexy balení, ať to má na Vánoce šmrnc.

Nejsi si jist? Tak zvol jistotu v podobě univerzálního kuponu a nech výběr na osobě, které chceš udělat radost.

Herní-kupony.cz jsou největším oficiálním prodejcem a nabízí pouze oficiální a legální kupony do her a herní výhody. Zaplatit můžeš bankovním převodem, platební kartou, mobilní telefonem nebo v hotovosti na pobočkách pošty či na terminálech SAZKA.