Cooler Master se sice etabloval jako výrobce ventilátorů a počítačových skříní, ale dneska už je portfolio firmy mnohem širší. Ikonické logo najdete také na myších, klávesnicích, dokonce i monitorech a čím dál častěji i na herních židlích. 

Přečtěte si také: Židle jako z luxusního auta: Canyon Nightfall

Do poslední jmenované kategorie spadá i novinka jménem Cooler Master Motion 1. Jedná se o prémiový herní trůn s haptickou odezvou. Sedák a opěrák židle vydávají jemné vibrace podle toho, co se děje na monitoru nebo na televizi před vámi. Podobně jako gamepad nebo prémiové sestavy závodních simulátorů.

Na vývoji židle se podílela společnost D-Box, která dodává technologii pro „4D“ kina a závodní simulátory. Pokud jste někdy navštívili kino 4DX, tak asi máte představu, co takové vibrační křeslo dokáže (formát 4DX je nicméně výtvorem jiné firmy). Nepřekvapí tedy, že Cooler Master Motion 1 si rozumí nejen s hrami, ale také s filmy a seriály. Aktuálně formát D-Box podporuje zhruba 200 her a přes 2000 filmů a seriálů. Doufejme, že si D-Box nebude za aktualizaci databáze o nové tituly účtovat 89 dolarů jako v případě svého křesla pro domácí kino. 

Přečtěte si také: Designéři BMW představili ultimátní herní židli

A tím se dostáváme k ceně křesla. S trochou nadsázky by se dalo říct, že zatímco vibrační motůrky vás příjemné polechtají, cena vás srazí ze židle. Cooler Master Motion 1 bude stát 1 999 až 2 299 dolarů (52 až 60 tisíc včetně DPH). Předobjednávky se spustí koncem roku a první zákazníci se dočkají v lednu 2022