Chytré hodinky Black Shark S1 Pro, které byly čerstvě uvedeny globálně, jsou navrženy s ohledem na potřeby hráčů. Jejich robustní tělo je vyrobeno ze zinkové slitiny a je doplněno silikonovým řemínkem. Vybaveny jsou 1,43palcovým AMOLED dotykovým displejem s rozlišením 466 x 466 pixelů a funkcí always-on display. Uživatelé si mohou vybrat z více než 150 ciferníků, přičemž hodinky jsou dostupné v černé a modré barvě.

Model je vodotěsný s certifikací IP68, což umožňuje jeho nošení i během deštivých dnů nebo při mytí rukou. Hodinky jsou vybaveny senzorem srdečního tepu pro nepřetržité sledování, monitorováním spánku, krokoměrem a odhadem spálených kalorií. Kromě toho nabízejí i další funkce, jako je monitorování hladiny kyslíku v krvi (SPO2), připomenutí sedavého chování, upozornění na příchozí hovory a zprávy, a podporují Bluetooth 5.3.

Black Shark S1 Pro poskytuje více než 100 sportovních režimů, integrovaný hlasový asistent s podporou ChatGPT, NFC pro kontrolu přístupu, a vysokou kapacitu baterie 300mAh, která zaručuje až 15 dní běžného používání nebo 30 dní v pohotovostním režimu. Hodinky také podporují Bluetooth volání, což umožňuje uskutečňovat hovory přímo z hodinek.

Na rozdíl od svého předchůdce, Black Shark S1, nabízí S1 Pro rozšířenou životnost baterie a ChatGPT, zatímco S1 nabízí kratší výdrž baterie a ChatGPT chybí. Co se týká ceny, verze hodinek Black Shark S1 Pro byla stanovena na 76,90 amerických dolarů, zhruba 1 750Kč.