Čínská společnost Realme nedávno odhalila telefon GT 2 Master Explorer, který nabízí čip Snapdragon 8+ Gen 1 a dobrou operační paměť, díky čemuž svým uživatelům zajistí perfektní výkon. Nový smartphone ale není jediným představeným produktem. Známe totiž i informace o bezdrátových sluchátkách Realme Buds Air 3 Neo.

Potěší hlavně na 30hodinovou výdrž baterie, pokud tedy budete mít po ruce plně nabitou krabičku. Samotné sluchátko vydrží až 7 hodin na jedno nabití. Pýchou je také prostorový zvuk díky technologii Dolby Atmos. Sluchátka navíc disponují certifikací IPX5 pro odolnost proti stříkající vodě. Lehkým zklamáním však je absence aktivního potlačení hluku.

Každé sluchátko váží pouhé 4 gramy a je vybaveno 10mm měničem. K chytrému telefonu či jinému zařízení je připojíte pomocí Bluetooth 5.2. Jestliže vlastníte mobil či tablet značky Realme, můžete využít aplikaci Realme Link k rychlejšímu párování.

V Číně jsou sluchátka dostupná již nyní, a to ve dvou barevných variantách – bílé nebo tmavě modré. Prodávají se za 149 juanů, což je v přepočtu 540 Kč.