Francouzská sociální platforma BeReal znovu přitahuje pozornost, tentokrát díky své nové funkci pro posílání zpráv, která je známá jako RealChat. Toto inovativní rozšíření bylo představeno na webových stránkách platformy, čímž vyvolalo velké nadšení v rychle rostoucí uživatelské komunitě. RealChat umožňuje uživatelům vést soukromé rozhovory se svými přáteli a nabízí platformu pro sdílení privátního obsahu, včetně fotografií, bez jakýchkoli časových omezení.

Ačkoli uživatelé mají možnost smazat své zprávy, je důležité poznamenat, že tyto zprávy budou stále viditelné pro jejich přátele. Pokud se však oba účastníci rozhovoru rozhodnou zprávy smazat, BeReal slibuje, že tyto rozhovory z jejich systému odstraní do 30 dnů.

Kromě toho mohou uživatelé vyjadřovat své reakce pomocí RealMoji, což jsou unikátní emotikony specifické pro platformu BeReal (namísto klasických smajlíků v nich obvykle figuruje obličej uživatele). Jde o prvek, jenž dodává interakcím nádech osobitosti. RealChat také zahrnuje základní funkce, jako je možnost blokování a nahlášení, které uživatelům umožňují ovládat své komunikační zážitky.

Platforma BeReal se neustále rozvíjí a populární je zejména mezi mladými uživateli. Funkce RealChat údajně patřila mezi jedny z nejžádanějších funkcí.