Zdá se, že společnost Amazfit brzy rozšíří svůj katalog chytrých hodinek o dva nové přírůstky. Známý leaker a redaktor serveru WinFuture Roland Quand ve dvou příspěvcích na Twitteru sdílel rendery modelů označených jako Cheetah a Cheetah Pro, které budou pravděpodobně zaměřeny především na sportovce.

Podívejme se prvně na model Pro. Snímek odhaluje hodinky s uživatelským rozhraním zobrazujícím nejrůznější sportovní statistiky, a tak lze usoudit, že právě milovníci pohybových aktivit budou hlavní cílovou skupinou. Cheetah Pro dostanou kruhový displej lemovaný lunetou bronzové barvy, přičemž na konstrukci najdeme i fyzickou korunku a jedno tlačítko. Řemínek pak bude látkový, nikoliv gumový.

Standardní model se po designové stránce liší tolik neliší. V zásadě dostává pouze jiné barvy a pravděpodobně silikonový řemínek, nicméně jak fyzická korunka, tak i doplňující tlačítko mu zůstává. Uživatelské rozhraní je na první pohled méně komplexní, ale to vlastně nemusí vůbec nic znamenat. Z drobného textu na zadní straně si však můžeme všimnout, že hodinky Cheetah nabídnou voděodolnost 5 ATM.

Bohužel, vícero detailů vám v současné době poskytnout nemůžeme, jelikož zatím součástí žádného úniku nebyly. Amazfit navíc sám nic nepotvrdil. Informace o datu vydání, parametrech nebo ceně tak prozatím zůstávají neznámé.