Nejenže Xiaomi představilo smartphone Redmi Note 12 Turbo ve speciální edici inspirované Harrym Potterem. Společnost vydala i sluchátka Redmi Buds 4 v motivech oblíbeného kouzelnického světa a jedinečné přitom nejsou jen špunty jako takové.

Z propagačních materiálů si nelze nevšimnout velkolepého krychlového balení, v němž zájemci sluchátka obdrží, ale také malého černého pouzdra se Zlatonkou a poutkem, kam je možné uložit nabíjecí krabičku. Ta je zbarvená do modra a z přední strany nese znak Školy čar a kouzel v Bradavicích. Vzadu pak najdete nápis Harry Potter a logo Redmi. Všechny tyto speciální prvky jsou ve zlaté barvě, díky čemuž jdou na modrém pozadí krásně vidět.

V modré barvě jsou i sluchátka jako taková, přičemž na obou z nich najdete blesk odkazující na jizvu, která Harrymu Potterovi zůstala na čele po útoku černokněžníka Lorda Voldemorta.

Speciální edice sluchátek Redmi Buds 4 zájemce vyjde na 399 jüanů (1 260 Kč v přepočtu) a bude na čínském trhu dostupná od 31. března. Momentálně bohužel není jasné, zda se tato jedinečná „limitka“ podívá i k nám.

Co na ni říkáte?