Informace pocházejí od důvěryhodného zdroje.

Za rohem je další prezentace firmy Apple. S tím přichází i otázka, co nového nám za měsíc vlastně představí. Podle zdrojů toho nebude málo. Pojďme se podívat, co to bude.

Podle zdrojů magazínu Bloomberg je prezentace nových zařízení naplánovaná na úterý 8. 3. Nicméně není jasné, zda prezentace bude probíhat před publikem anebo ne. Dle našeho názoru bude prezentace dostupná jen na YouTube, jak už jsme na to pár let zvyklí.

Prý bychom se také měli připravit na vylepšený iPhone SE, iPad Air a zmínka byla také o dalším Macu s vlastním čipem. 

iPhone SE třetí generace má obsahovat vylepšené antény s podporou 5G. Rovněž se očekává lepší procesor, ale pravděpodobně o něco slabší než v ten, který je v iPhone 13, po vzoru starších modelů SE. Nemá chybět ani lepší fotoaparát.

Změny u iPadu Air by měly být podobné – lepší procesor a lepší antény. Dále iMac – dle nejnovějších drbů a zpráv by to měl být nový 27” iMac Pro. V právě aktuálním iMac Pro je procesor od Intelu. Ten by mohl být nahrazen Apple Sillicon.

Jestliže Apple opravdu plánuje implementovat své čipy M1 Pro či Max z nové řady Macbooků Pro do nových počítačů pro profesionály, bylo by to opravdu pěkné oživení.