Sociální platforma Twitter se dále zapojuje do rozšiřování možností své prémiové služby Twitter Blue. Nyní mohou předplatitelé této služby nahrávat videa až do délky dvou hodin a velikosti 8 GB. Tento krok je součástí snahy Twitteru o zlepšení uživatelské zkušenosti a poskytnutí dalších funkcí jeho předplatitelům. Díky tomuto inovativnímu kroku se Twitter stává ještě přitažlivější platformou pro tvůrce obsahu, kteří mají zájem sdílet delší videa.

Podle zpráv portálu Techcrunch se nový dvouhodinový limit pro video zdvojnásobuje po předchozím maximu jedné hodiny a navíc převyšuje původní limit o 2 GB. I přes tuto změnu je kvalita videa stále omezena na 1080p pro všechny uživatele. Tato nová aktualizace také uživatelům s iOS umožňuje nahrávat delší videa přímo z mobilní aplikace.

Twitter Blue je placená služba, která poskytuje mnoho vylepšení v porovnání se standardním uživatelským účtem. Kromě možnosti nahrávání delších videí nabízí také funkce, jako je větší limit pro psaní, možnost opravit tweet krátce po jeho zveřejnění nebo poskytuje vylepšenou podporu uživatelům. Většina uživatelů si ji ale pořizuje pro získání ikonické modré fajfky, jež dříve symbolizovala ověření.