Společnost Hisense představila novou herní televizi, jež nese název Gaming TV Ace 2023. Kvůli 65palcové délce úhlopříčky se nejedná zrovna o hračku, kterou byste si postavili na stůl, ale obývací pokoj může povznést na vyšší úroveň.

Televize nabízí rozlišení 4K, přičemž maximální obnovovací frekvence je 240 Hz. Pro spouštění aplikací přímo v televizi si pro nás Hisense přichystal procesor ARM Cortex A73, operační paměť o velikosti 4 GB a 32gigabytové interní úložiště. Kromě toho televizor využívá technologii ULED, která dokáže reprodukovat přes miliardu barev.

Hraní stříleček z pohledu první osoby na televizi sice nepatří mezi každodenní záležitosti, nicméně díky odezvě 2,7 ms bychom si například CS:GO nebo Valorant vychutnat mohli. Televizor je kompatibilní s technologií AMD FreeSync. Nutno podotknout, že hraní na 240 Hz bude na úkor rozlišení, v takovém případě bude maximálně FullHD (1080p). Každopádně pokud upřednostňujete rozlišení před vysokou obnovovací frekvencí, 4K a 120 Hz je stále vynikající možnost.