Samotný Google se nedávno pochlubil skoro minutovým videem věnovaným hodinkám Pixel Watch. To nám dává pohled na dosud nejdetailnější záběry a také víme, jak bude zařízení vypadat na ruce (více zde). Nyní se na internet skrze sociální síť Reddit dostala fotografie zachycující krabičku hodinek.

Kromě loga společnosti Google, názvu hodinek a také jejich renderu si můžeme v rohu všimnout i nápisu „with/avec Fitbit“. To upozorňuje na integraci Fitbitu, o které se mimochodem mluvilo ještě dříve, než byly hodinky oficiálně představeny. Není ani divu, že se tímto prvkem americký gigant chlubí už prostřednictvím samotné krabičky. Půjde totiž o první chytré hodinky s operačním systémem Wear OS, které budou s aplikací Fitbit kompatibilní.

Mnoho potvrzených informací nám Google neodhalil. Prý budou Pixel Watch špičkovým produktem a jejich cena se odhaduje někde mezi 8 000 a 9 000 korunami v přepočtu. Hodinky zřejmě obdrží procesor Exynos 9110 od Samsungu a očekávat bychom měli 1,5GB operační paměť a 32GB úložiště. Kapacita baterie by se měla prý pohybovat někde okolo 300 mAh. Prakticky samozřejmostí je dnes také GPS, NFC a vodotěsnost – to vše by měly Pixel Watch rovněž nabídnout.

Google bude 6. října pořádat akci, na které světu představí telefony Pixel 7 a pravděpodobně se dozvíme další podrobnosti právě o hodinkách Pixel Watch.