Start-up Nothing si dal za cíl zbourat bariéry mezi lidmi a technologiemi. Dosáhnout toho chce vytvořením vlastního hardwarového ekosystému. Plán je to ambiciózní, ale nikoliv nereálný. V čele společnosti stojí zakladatel OnePlus Carl Pei a mezi investory se objevuje například jméno vynálezce iPodu Tonyho Fadella, spoluzakladatele Twitche Kevina Lina či Steva Huffmana z Redditu. 

Prvním produktem Nothing byla průhledná sluchátka Nothing ear (1), která zaujala designem, parametry i cenou 99 dolarů (v ČR se prodávají za 2699 Kč). Aktuálně Nothing pracuje na vlastním mobilu nebo powerbance. Ještě předtím by ale měl uvést na trhu černou variantu svých sluchátek. K oficiálnímu oznámení sice ještě nedošlo, ale fotky už kolují na Redditu a k vidění byly také na Twitter účtu Evleaks, který je podobnými odhaleními pověstný. 

Začátkem listopadu se také na oficiálním Twitter účtu Nothing objevila anketní otázka, zda by byl o černou variantu sluchátek zájem, a jeden z fanoušků značky si všiml, že se jakási černá sluchátka mihla ve videu z července. Oficiální oznámení černých Nothing ear (1) by tedy mohlo přijít velmi brzy.

Černá sluchátkům sluší. Na druhou stranu jsme rádi, že průhledné tělo zůstalo zachováno. A stejné zůstanou s největší pravděpodobností i specifikace a parametry. Sluchátka Nothing ear (1) vynikají nízkou hmotností (4,7 g), kvalitním zvukem díky 11,6mm měničům a solidní výdrží. Na jedno nabití vydrží hrát až 5 hodin a při postupném dobíjení z krabičky se dostanete celkem až na 34 hodin. Pouzdro se dá dobíjet bezdrátově nebo přes USB-C. Sluchátka jsou voděodolná a disponují technologií aktivního tlumení okolního hluku. Nabízejí ale i mód propustnosti, kdy naopak zvuky okolí zvýrazňují, což se hodí třeba při chůzi rušným centrem města.