Oculus Quest 2 umožní synchronizaci pohybových dat s aplikací Apple Health. Google mezitím podporuje Ukrajince s Androidem před nálety pomocí speciálních hlášení.

– Uživatelé obchodu Google Play si v Rusku již hry nebo aplikace nepořídí, tato změna nastane během příštích několika dní.

– Uber Eats přidává novou funkci, díky které budete moci rozdělit platbu za jídlo mezi své přátele nebo rodinu. Pokud se tedy rozhodnete, že se složíte, bude nová vychytávka jistě užitečná.

– Google pomáhá ukrajinským majitelům telefonů Android, přidává totiž speciální funkci, jež bude varovat před nálety. Obchod Play již předtím doporučoval aplikaci, která své uživatele na nálety upozorňovala, byla vytvořena týmem tamních programátorů ve spolupráci s ukrajinskou vládou.

– Nothing se chystá představit svou vizi do příštího roku; a to zřejmě včetně představení spekulovaného mobilního telefonu. Na event se můžete připojit 23. března/marce přímo na jejich stránkách.

– Meta ohlásila, že pohybová data ze zařízení Oculus Quest 2 si budou moci hráči nově synchronizovat s aplikací Apple Health. Jestli tedy ujíždíte například na Beat Saberu, budete si moci zkontrolovat své statistiky.

– Facebook přidává pro zařízení se systémem iOS nové možnosti. Hodí se převážně správcům skupin. Administrátoři mohou nastavit, aby se automaticky mazaly příspěvky, které jsou identifikovány jako dezinformace. Mohou také dočasně někoho potrestat tak, že ve skupině nebude moct přidávat příspěvky, reagovat a ani se jinak projevovat.

– Google postupně rozšiřuje kolekci svých widgetů pro iPady. Ty nové jsou mířeny na uživatele služeb Disk a Překladač. Například pro majitele, kteří často využívají překladač, si Google přichystal nabídku, která obsahuje rychlý přístup ke skenům z kamery nebo překlad konverzace.

– V Rusku možná bude legální pirátění souborů, jedná se o reakci na ukončení dodávky produktů a softwaru do této země.