Samsung představil 200megapixelový senzor pro mobilní telefony; se značným náskokem tak vytvořil senzor s nejvyšším rozlišením, které bylo kdy u této komponenty dosaženo.

ISOCELL HP1 má pixely o velikosti 0,64 mikrometru, což mu umožňuje je spojit po šestnácti do ostrého a kvalitního 12,5MP obrazu s pixely o velikosti 2,56 mikrometru.

Toto „spojování“ pixelů dostalo jméno „ChameleonCell“ a kromě zmíněného slučování pixelů v mřížce čtyři na čtyři pro použití ve špatných světelných podmínkách nabízí i 50MP fotky při spojování 4 pixelů do jednoho a samozřejmě plné 200MP focení.

Zmíněná technika spojování pixelů po čtyř pak telefonu umožňuje natáčet 8K video.

Společně s tímto kouskem Samsung představil i senzor ISOCELL GN5. Rozlišení je tady slušných 50 MP a pixely jsou velké přesně jeden mikrometr. V podstatě se tak jedná o zmenšenou verzi senzoru GN2 s 1,4μm pixely, který se jako největší dostupný v té době objevil v Xiaomi Mi 11 Ultra.

Samsung v současné době nesdělil, zda se tento rekordní senzor dostane do masové produkce, jeho vzorky ale již dostali někteří výrobci mobilů.