Jihokorejský gigant Samsung, tamní telekomunikační společnost SK Telecom a výrobce automobilů BMW spojily své síly, aby představily světu nový vlajkový telefon Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. Tento telefon, určený pro náročné zákazníky, představuje spojení nejlepších technologií a inovací z oboru mobilních zařízení s klasickým šarmem a luxusem značky BMW.

Samsung a SK Telecom se tímto spojením snaží zákazníkům nabídnout jedinečný zážitek z vlastnictví chytrého telefonu. Galaxy S23 Ultra BMW M Edition je určen pro ty, kteří nekompromisně vyžadují nejlepší technologie a styl a jsou ochotni za to zaplatit. Tento chytrý telefon je inspirován legendárním BMW M3 E30, první generací M3, a to se odráží v designu. Ve speciálním balení navíc najdeme řadu bonusů, jako je třeba tematické pouzdro, držák na kelímek, bezdrátovou nabíječku nebo analogové hodiny.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition se pyšní stejně jako klasický model výkonným procesorem, velkým AMOLED displejem, vysokokapacitní baterií a špičkovým fotoaparátem. Navíc nabízí inovativní funkce, jako je například podpora 5G sítě či inteligentní hlasový asistent. Více informací si můžete přečíst v samostatném článku, který se věnuje celé řadě Galaxy S23.

Telefon bude k dispozici v Jižní Koreji od prvního března a plánuje se jeho rozšíření do dalších zemí v následujících měsících.