Na únorovém Galaxy Unpacked jsme se dočkali pouze uvedení vlajkové série Galaxy S23, vydání dalších produktů je patrně odloženo až na srpen. Podle toho, co aktuálně víme, to vypadá, že se máte rozhodně na co těšit. Nejenže by měl jihokorejský technologický gigant zazářit s novou generací skládacích telefonů, ale rovněž prý můžeme počítat s vylepšeným příslušenstvím.

S nejnovějšími podrobnostmi o nadcházejících produktech Samsungu, jež budou odhaleny během srpnové akce, přichází novinkový portál korejského serveru Naver. Tamní redakce má prý potvrzeno, že Samsung letos uvede novou generaci svého Galaxy SmartTagu, který má prakticky stejný účel jako AirTag od konkurenčního Applu.

V jeho případě můžeme údajně očekávat prodlouženou výdrž baterie, lepší dosah a propracovanější bezpečnostní funkce. Stále však chybí klíčová informace o tom, zda budou funkce nového SmartTagu exkluzivní pro zařízení z ekosystému Samsungu.

Kupříkladu produkty od firmy Eufy, které představují zajímavou alternativu, se kamarádí jak s Android telefony, tak i s iPhony skrz síť FindMy. Od Samsungu by bylo rozhodně pěkné gesto, kdyby umožnil, aby jeho SmartTag fungoval i pro uživatele mobilů od konkurenčních výrobců.

Naver mimo jiné zmiňuje, že se během druhého letošního Galaxy Unpacked dočkáme i vydání nové generace bezdrátových sluchátek. Samsung má údajně v přípravě Galaxy Buds 3, ale bohužel dosud nebylo odtajněno, jaká konkrétní vylepšení dostanou.