Vlajková série Samsung Galaxy S23 byla představena a od té doby se toho kolem ní moc neodehrálo, pokud nepočítáme občasné závady, systémové bugy a další chybičky, na které se po čase přišlo... a samozřejmě také diskuze kolem fanouškovské edice. Kolem ní se vedou tak rozporuplné spekulace a debaty, že by se v tom jeden ztratil.

Zmínky o Galaxy S23 FE se začaly objevovat ve stejnou chvíli jako spekulace o Galaxy S22 FE, nicméně kapitolu druhého zmíněného telefonu už můžeme asi definitivně uzavřít s tím, že se prostě nekoná. Za aktualizovanou edicí letošního smartphonu se ale stále schovává ještě jeden velký otazník, který pravděpodobně ještě nějakou tu chvíli nezmizí.

Zatímco existenci zavrhl například leaker Dohyun Kim, jihokorejský deník Hankooki ale nedávno přišel s informací, že je tento telefon v přípravě a Samsung jej vypustí ve druhé polovině letoška, konkrétně tedy někdy na přelomu srpna a září (více zde). A nyní se zase z „ano“ patrně dělá „ne“.

Svůj názor nyní na Twitteru sdílel i známý leaker a novinář Roland Quandt. Ten poměrně stroze vyjádřil, že není přesvědčen o letošním vydání Galaxy S23 FE. To ale stejně tak s nejvyšší pravděpodobností znamená, že se neobjeví ani například začátkem následujícího roku.

Momentálně vám tedy nedokážeme s jistotou říct, zda Galaxy S23 FE dorazí. Já osobně bych se spíše přikláněl k zápornému postoji, jelikož R. Quandt mi přijde ze všech zdrojů snad nejdůvěryhodnější. Ale nechme se překvapit, přece jen se toho může stát ještě hodně...