Logo se třemi hady, jedovatě zelená barva a drsné názvy jako Kraken nebo DeathAdder – to si asi představí většina hráčů, když se řekne „Razer“. Ve skutečnosti je portfolio společnosti Razer mnohem bohatší a zahrnuje mimo jiné kancelářské příslušenství nebo počítačové periferie pro malé holčičky. 

Ty jsou zřejmě hlavní cílovkou nové řady HelloKitty and Friends, kterou zdobí růžová barva a motivy ze stejnojmenného animovaného seriálů od japonské společnosti Sanrio Digital. Nejedná se vyloženě o nové výrobky, místo toho slavná kočička a její kamarádi Keroppi, Badtz-maru a další ozdobili populární produkty ze stávající nabídky Razeru. Dokonce i zmiňovanou myš DeathAdder, která se prodává pouze v sadě s položkou Goliath.

V prodeji je také růžová herní židle Razer Iskur X, bohužel ale jen ve variantě bez nastavitelné lumbální podpory a ve standardní velikosti. Spíše než pokojíčky malých holčiček tak bude židle zdobit herní doupata streamerek s kočičími oušky a hráčů/hráček, kteří dávají přednost infantilním motivům a růžové barvě před drsným designem typických herních židlí. Samostatně se prodává také růžový polštářek. Mimochodem, je o deset dolarů dražší než standardní černá opěrka. 

To platí i o HelloKitty edici bezdrátových sluchátek Razer Kraken BT, která jsou nejpovedenějším kouskem celé kolekce. Za 120 dolarů (2 600 Kč bez daně) získáte sluchátka se 40mm měniči, nízkou odezvou 40 ms, podporou Razer Chroma, ale hlavně s plastovými oušky a ikonickou mašlí.

Aktuálně si lze objednat pouze polštář, u židle a myši s podložkou se brzy spustí předobjednávky a u sluchátek už svítí nápis „vyprodáno“.