Ke konci března vydalo Xiaomi na tuzemském trhu chytré hodinky Redmi Watch 3, které se chlubí až 12denní výdrží nebo displejem s parádní svítivostí. Obrazovka je nyní jedním z hlavních lákadel nových hodinek Redmi Watch 3 Lite, které byly odhaleny v domovské Číně. Je velká a designem se podobá Apple Watch.

Zatímco Redmi Watch 3 disponují 1,75palcovou obrazovkou, displej Lite modelu je překvapivě ještě o něco větší – chlubí se hned 1,83palcovou úhlopříčkou. I tak ale opět využívá panelovou technologii AMOLED. Přizpůsobit si jej navíc budete moci pomocí ciferníků, kterých jsou k dispozici více než dvě stovky, v důsledku čehož prakticky nehrozí, že byste nenalezli žádný, jenž by se vám líbil.

Co se pak týče další výbavy Redmi Watch 3 Lite, hodinkám nechybí podpora Bluetooth volání nebo schopnost nepřetržitě monitorovat některé životní funkce. Samozřejmostí je možnost sledovat údaje o srdečním tepu, spánku nebo obsahu kyslíku v krvi.

Sportovci navíc jistě ocení více než stovku režimů pro záznam jejich fyzické aktivity. Hodinky jsou vhodné i pro plavce, a to díky vodotěsnosti 5 ATM. Výrobce k tomu slibuje, že hodinky vydrží až 12 dní běžného používání.

Informace o ceně zatím nemáme k dispozici, nicméně jakmile je Xiaomi odhalí, budeme vás informovat.