Přestože se v poslední době mluvilo převážně o chytrých hodinkách Pixel Watch nebo Galaxy Watch 5, rozhodně se nejedná o jediné kousky na trhu. Za zmínku stojí i hodinky TechLife Watch R100 od čínské společnosti Realme. Chlubí se třeba podporou Bluetooth hovorů.

Prvně bychom si ale hodinky mohli popsat z té viditelnější stránky. Displej bude 1,32 palců velký a nabídne rozlišení 360x360 pixelů, obklopen je hliníkovou slitinou a na zadní straně se nachází matný kryt. Na pravém boku můžete zaznamenat dvě tlačítka.

Na druhém obrázku si můžete povšimnout, že nechybí ani měření kroků či spálených kalorií. Ještě aby, toto už je u dnešních chytrých hodinek snad standardem.

Výrobce slibuje až sedmidenní výdrž díky 380mAh baterii, nabíjet byste ji měli přibližně dvě hodiny. Milovníkům telefonování z hodinek také uděláme radost. Vypadá to, že jsou, co se vytáčení týče, plně samostatné, v nabídce se totiž ukazují nabídky často volaných kontaktů, nedávných hovorů a také číselník. Telefon tedy z batohu nebo kapsy vůbec nebude nutné vytáhnout.

Chytré hodinky TechLife Watch R100 od Realme budou dostupné ve dvou barevných variantách, prodávat se přitom budou i samostatné náramky různých vzhledů. Hodinky budou vydány 23. 6.