V Číně nedávno debutovaly vlajkové smartphony řady Realme 11, jejichž TOP model láká na prémiový design a vynikající výbavu určenou milovníkům fotografování. Včera výrobce oficiálně potvrdil, že se modelů Pro dočkáme celosvětově již v červnu tohoto roku.

Ve svém příspěvku na Twitteru mluví o smartphonech jako o „řadě Realme 11 Pro“, a tudíž můžeme očekávat minimálně kousky Pro a Pro+. Na druhý zmíněný kousek už začalo Realme lákat prostřednictvím nejrůznějších upoutávek, mezi něž patří například tento příspěvek nebo YouTube video, kde je detailněji věnována pozornost jeho 200Mpx senzoru ISOCELL HP3, který je vyráběn Samsungem. Další lákadla si můžete prohlédnout na konci článku.

Realme 11 Pro+ se dále chlubí AMOLED displejem o 120Hz obnovovací frekvenci a rozlišení 1080x2412 pixelů nebo 5 000mAh baterií s podporou 100W dobíjení. Pod jeho kapotou najdeme čipset MediaTek Dimensity 7050, který je vyráběn 6nm procesem a pracuje s maximální frekvencí 2,6 GHz. Samostatně jsme se také věnovali jeho prémiové variantě Sunrise City.

Je ale otázka, zda se všechny tyto parametry přenesou i do globálního modelu. Pravděpodobné však je, že se to od výrobce samotného dozvíme během následujících dní/týdnů.