O chytré masce Razer Zephyr jsme psali naposledy na konci října. Fanoušci byli zklamaní i z toho, že nakonec nedisponoval slibovaným zesilovačem zvuku. To se však nyní mění, jelikož maska Razer Zephyr Pro, která byla představena na konferenci CES 2022, už zesilovač mít bude.

V zásadě se jedná o úplně stejnou masku, mezi jediné rozdíly patří dvě mřížky reproduktorů, jež lemují její spodek, a také tlačítko na zapínání/vypínání funkce zesílení hlasu. Razer uvádí, že díky zesílení ze sebe dokážete dostat hlas o síle 60 decibelů na vzdálenost jednoho metru.

Dalším rozdílem je pochopitelně také cena. Model Pro bude stát 150 dolarů (3200 Kč), ten klasický je o 50 dolarů levnější (2150 Kč). Společnost Razer sdělila webu The Verge, že u Pro verze bychom mohli očekávat stejnou hmotnost jako u té klasické, tj. 206 gramů. Dosáhnou toho díky laserovému frézování mřížek reproduktorů.

Také u baterie Razer očekává stejnou výdrž, minimálně tedy v případě, kdy nebudete zapomínat na vypnutí zesilovače hlasu poté, co domluvíte. Na tuto novinku se můžete těšit někdy v průběhu letošního roku.