Respirátor s RGB podsvícením už není tím nejzvláštnějším výrobkem v portfoliu značky Razer, tuto pozici nyní obsadily náprstky pro hraní na mobilu. Nemusíte se dívat do kalendáře, tohle není aprílový žertík. Je září a Razor uvádí do prodeje speciální „návleky“ na palce a ukazováčky určené pro hraní na mobilu.

Nový výrobek je určen pro lidi, kteří to myslí s hraním na mobilu vážně. Ostatně i mobilní hry jsou součástí e-sportu a v turnajích PUBG Mobile, Arena of Valor nebo Call of Duty Mobile se nezřídka kdy hraje o prize money v řádech milionů dolarů.

Kdo někdy vydržel hrát na mobilu hodiny v kuse, jistě potvrdí, že zpocené prsty mohou způsobovat velké problémy. Klouzání prstů po displeji, špatně zaregistrovaná kliknutí a další chyby mohou znamenat prohru. Právě tomu by měly náprstky bránit. 

Jsou vytvořeny ze směsi nylonu a spandexu, které absorbují pot, ale zároveň jsou prodyšné. Stříbrná vlákna se pak starají o vodivost, a tedy i kompatibilitu s většinou typů dotykových displejů. Látka je přitom velice tenká, má pouhých 0,8 mm, takže by neměla škodit citlivosti. Nejen uživatele, kteří trpí nadměrným pocením rukou, jistě potěší, že náprstky Razer Gaming Finger Sleeve je možné i prát.

Novinka je již v prodeji na e-shopu Razeru. Za dva náprstky univerzální velikosti, které sedí palcům i ukazováčkům, zaplatíte 10 dolarů (cca. 214 korun bez DPH). Aktuálně je ale zboží vyprodáno. Razer zřejmě objevil novou díru na trhu.