Během svého přenosu na MWC 2023 včera Xiaomi představilo trojici očekávaných smartphonů – Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro byly oznámeny pro globální trh a odhalen byl i zbrusu nový smartphone Xiaomi 13 Lite. Tam ale novinky zdaleka nekončí. Do Česka totiž nyní zamířily prémiové hodinky Xiaomi Watch S1 Pro.

O jejich příchodu na evropský trh jsme vás informovali již před deseti dny, nicméně nyní jsou všechny detaily potvrzené. K tomu navíc známe i cenovku, která se odráží na všech špičkových vlastnostech tohoto produktu. Co vše nám tedy mohou hodinky nabídnout?

Pokud preferujete analogové hodinky před těmi digitálními, co se vzhledu týče, ale nechcete přijít o všechny ty smart funkce, jsou pro vás Xiaomi Watch S1 Pro úplně ideální. Chlubí se totiž klidným klasickým designem. Mezi jejich přednosti patří i safírové sklo, tělo z nerezové oceli a fyzická korunka, se kterou lze otáčet.

Xiaomi Watch S1 Pro disponují 1,47palcovým kruhovým AMOLED displejem s rozlišením 480x480 pixelů. Stejně jako řadě jiných dražších hodinek mu nechybí ani podpora always-on. Díky 500mAh baterii navíc hodinky dokáží vydržet až 14 dní běžného používání.

Sportovci určitě ocení více než stovku režimů pro různé fyzické aktivity a při jejich konání lze zaznamenávat polohu pomocí GPS. Pochopitelně přitom nechybí ani sledování nejrůznějších životních funkcí. Voděodolnost 5ATM pak zajišťuje, že ani plavecký bazén nebude představovat překážku.

Hodinky běží na systému WearOS s nástavbou MIUI, který jim mimo jiné umožňuje provádět hovory nebo platit bezkontaktně pomocí NFC.

Xiaomi Watch S1 Pro jsou u nás dostupné už nyní, a to v černé a stříbrné barvě. V obou případech vás vyjdou na 7 790 Kč.