Technologické společnosti mohou mít k takzvaným leakerům neboli osobám, jež zveřejňují tajné informace o nevydaných/neoznámených produktech s předstihem, i částečně pozitivní vztah. Jejich příspěvky, kterým se často dostává spousta pozornosti v médiích, totiž mohou zvyšovat finální zájem o dané zařízení.

Obecně by se ale spíše dalo počítat s tím, že je výrobci spotřební elektroniky nemají zrovna v lásce – proč by taky jinak existovaly smlouvy o mlčenlivosti, které mají za cíl různým únikům zabránit. Z tohoto důvodu je docela vtipné, že OnePlus na jednom ze svých billboardů použilo snímek smartphonů OnePlus 11, který byl očividně publikován jedním takovým leakerem.

Přes Twitter na tuto kuriozitku upozornil uživatel K Sriram. Na billboardu je zobrazena dvojice smartphonů OnePlus 11 (v zelené a černé barevné variantě) na červeném pozadí. Na telefonech jako takových je přitom evidentně umístěn vodoznak, který vyjadřuje, že za obrázkem stojí známý leaker Steve Hemmerstoffer (alias OnLeaks) ve spolupráci se serverem GadgetGang.com.

Tento prazvláštní výtvor byl autorem spatřen v prodejně OnePlus nacházející se v indickém městě Visakhapatnam. Na příspěvek už dokonce reagoval i sám Hemmerstoffer, který jej vtipně okomentoval slovy „Protože jsou moje uniklé rendery asi přesnější než ty oficiální...“.