V nedávné době jsme se dočkali spuštění několika chytrých zařízení, kupříkladu hodinek Realme TechLife Watch R100 nebo náramků Mi Band 7. Kromě toho vyplavaly na povrch i informace o hodinkách z dílny jihokorejského Samsungu, prý budou oznámeny 10. 8. a vzhledem moc nepotěší, hlavně kvůli širokým rámečkům.

Všechny tyto kousky možná budou mít nové konkurenty. Leaker Mukul Sharma na svém Twitteru uvádí, že společnost OnePlus chystá nové příslušenství k mobilním telefonům. Těšit bychom se měli na hodinky OnePlus Watch 2 a chytrý náramek OnePlus Band 2. Nutno podotknout, že se rozhodně nebude jednat o první pokus této čínské společnosti zabodovat v branži chytrých hodinek. S předchůdci ale někteří recenzenti zrovna spokojeni nebyli.

U hodinek to ale zdaleka nekončí. Sharma dále tvrdí, že by společnost měla vydat i bezdrátové špunty, jedny pod standardní značkou a druhé budou mít v názvu Nord. K žádným uvedených OnePlus zařízení nemáme technické specifikace, ale očekává se, že by měly být vydány ve třetím kvartálu letošního roku společně s novými chytrými telefony.