Další OnePlus telefon je blíž, než si myslíme. Jeho příchod bude odstartován na plánované newyorské konferenci, kterou společnost pořádá. Možná také bude mít 150W nabíjení.

Už je to delší doba, kdy OnePlus naposledy spouštěl na trh telefon na své konferenci. Naposledy se tak stalo v roce 2019, kdy uváděl telefon OnePlus 7T. Je zřejmé, že globální pandemie znemožnila OnePlus provozovat konference. 

Naštěstí, situace ohledně pandemie se uklidnila a nedávno jsme se dozvěděli, že OnePlus jednu takovou konferenci naplánoval na středu 3. 8. Tam rovnou spustí prodej telefonu OnePlus 10T.

OnePlus se bude snažit nalákat co nejvíce pozornosti na velké spuštění. Zatím potvrdil přítomnost čipu Snapdragon 8+ Gen 1. Telefon OnePlus 10 Pro z počátku letošního roku má pouze o něco slabší Snapdragon 8 Gen 1.

To není všechno. Podle leakera Digital Chat Station nás čeká od OnePlus ještě jedno zařízení. Nese název OnePlus Ace Pro, má velmi silný čip od Snapdragonu, 16 GB RAM a podporuje 150W nabíjení. 

Ovšem je možné, že o žádné, dosud neznámé, zařízení nejde. OnePlus má ve zvyku jedno to samé zařízení pojmenovat dvakrát. Jedno zařízení pro domácí trh a druhé pro zbytek světa. To rovněž potvrzuje skutečnost, že na jaře oznámený OnePlus Ace měl stejné specifikace jako OnePlus 10R, který je prodávaný v Indii. Je tedy velmi pravděpodobné, že OnePlus Ace Pro je ve skutečnosti OnePlus 10T.