V posledních dnech bylo odhaleno vícero informací o nové řadě iPhonů. Týkaly se především nového vzhledu klasického a Pro modelu, který odhalily rendery vytvořené 3D designérem Ianem Zelbo pro server 9TO5Mac. Stejná redakce nyní přichází se snímky iPhonu 15 Plus.

Trend, který byl poprvé spatřen u dvou již zmíněných modelů, se bude vesměs opakovat. iPhone 15 Plus, kterému se letos moc nedařilo, ale i přesto se jej Apple evidentně nehodlá zbavit a dá mu ještě minimálně jednu šanci, obdrží tenčí rámečky, USB-C port a Dynamic Island. Jako ostatní iPhony z připravované řady se pochlubí i zakulacenějšími hranami.

Jak 9TO5Mac uvádí, rendery byly opět vytvořeny na základě informací o designu zaslaných samotným Applem. V případě modelu Pro byly adresovány asijskému výrobci, aby mohl na nový smartphone připravit pouzdra, a tudíž lze usoudit, že stejná firma provařila modely i tentokrát.

Serveru se podařilo získat i rozměry připravovaného telefonu. iPhone 15 Plus údajně bude 160,87 mm dlouhý, 77,76 mm široký a 7,81 mm tlustý. Oproti svému předchůdci se tedy velikostí nijak výrazněji lišit nemá, respektive můžeme počítat s tím, že bude jen o několik málo setin milimetru delší, tlustší a užší. O něco rozměrnější má být i kamerový modul nacházející se na zádech smartphonu.

Který z dosud odhalených modelů vás zaujal nejvíce?