K notebookovým grafickým kartám GeForce RTX řady 20 se připojuje GeForce RTX 2050. Podobně jako vyšší modely disponuje RT i Tensor jádry, která umožňují mimo jiné sadu funkcí včetně ray tracingu, Nvidia DLSS a Broadcast. Nechybí ani Nvidia Encoder nebo podpora funkce Reflex. RTX 2050 je také optimalizována pro využití s Nvidia Optimus, která poskytuje rovnováhu mezi dlouhou výdrží baterie a optimálním výkonem.

GPU Nvidia GeForce MX570 je dosud nejvýkonnější z rodiny GPU MX. Díky energeticky úspornějším jádrům CUDA a vyšší rychlosti paměti než předchozí GPU z této rodiny přináší MX570 ve srovnání s nejnovějšími integrovanými grafikami rychlejší úpravy fotografií, střih videa a hraní her.

Nvidia GeForce MX550 je nástupcem populární GeForce MX450. Díky většímu počtu jader CUDA a vyšší rychlosti paměti nabízí skokový nárůst výkonu a efektivity v úlohách spojených s úpravou fotografií a videa, mezi něž patří např. Adobe Lightroom nebo Premiere Pro. Oproti integrovaným GPU nabízí také vyšší výkon ve hrách.