Je to teprve několik dní, co společnost Nothing uvedla na trh mobil Phone (1), který je poháněn čipsetem Snapdragon 778G Plus, což ho spolu s dalšími parametry řadí do střední třídy. Na povrch se však dostávají první technické problémy.

Uživatel _ViaHeart_ na svém Twitteru sdílel příspěvek, ve kterém uvádí, že si po rozbalení telefonu všiml nepříjemného zeleného zbarvení ve spodní části displeje. Přiložil k tomu i video, v němž lze problém krásně vidět. Podívejte se sami.

Tady ale příběh zdaleka nekončí. Nespokojený zákazník svůj telefon pochopitelně reklamoval a vrátil zpět obchodu Flipkart, kde jej zakoupil. Náhradní kus, který obdržel, se však potýkal s úplně stejnou závadou, tentokrát v horní části obrazovky poblíž selfie kamery. _ViaHeart_ nebyl ale jediný zákazník, jemuž radost z nezvykle vypadajícího telefonu pokazil zelený tón displeje. Stejnou chybu hlásí i další uživatelé.

Kromě zelenání displeje však uživatelé narazili i na další potíže. Například zpravodajský server Beebom uvádí, že po třech hodinách od spuštění telefonu se začaly vyskytovat mrtvé pixely kolem předního fotoaparátu. Jeho zaměstnanci opět nejsou jediní, kteří se s touto závadou setkali.