Společnost Realme už v minulosti představila hodinky s označením Watch 3, jež nabízí Bluetooth volání a zaoblený displej s tenkými rámečky. Nyní byla v Indii odhalena i jejich lepší verze nazvaná Realme Watch 3 Pro.

Ta se opět chlubí AMOLED displejem, úhlopříčně je velký 1,78 palce a jeho rozlišení činí 448x368 pixelů. Podporován je i režim always-on, díky němuž se na obrazovce ukazují základní informace i v případě, že hodinky spí.

Oproti klasické verzi se zlepšila výdrž baterie, která je 345mAh. Na jedno nabití můžete hodinky používat klidně i deset dní při běžném používání GPS a volání. Ano, tímto se dostáváme k jedné z užitečných funkcí. Realme Watch 3 Pro vám umožňují volat, pokud máte telefon u sebe. Disponují proto reproduktorem i mikrofonem, jenž s mimochodem pyšní odhlučněním pomocí algoritmů umělé inteligence.

O sportovní režimy rozhodně nebude nouze, hodinky jich nabízí více než 110. Monitorovat dokáží spálené kalorie, srdeční tep, délku aktivity nebo třeba ujetou vzdálenost, pokud zrovna trénujete na kole. Hodinky toho samozřejmě dokáží zaznamenávat více, sledovat lze spánek, menstruační cyklus, hydrataci, stres nebo obsah kyslíku v krvi.

Realme Watch 3 Pro si u nás bohužel nekoupíme, pokud se náhodou časem něco nezmění. V Indii by vás ale vyšly na 4 999 rupií, což je v přepočtu 1 550 Kč.