YouTube se rozhodl, že upustí od své každoroční série Rewind, ve kterém se rekapitulovaly například trendy nebo populární videa. Tento rok bude i přesto zakončen ve stylu, jelikož se chystá 24hodinový interaktivní livestream. Ten nese název Escape2021 a začne 16. prosince.

Diváci se budou účastnit výzev založených na trendech z letošního roku prostřednictvím chatu, dočkají se „zážitků v reálném čase“. V případě, že splní všechny výzvy, budu moci sledovat hudební vystoupení tajemného hosta.

Stream bude rozdělen do tří částí, nejdůležitější by však měla být poslední z nich, jelikož v ní se odehraje finální překvapení. První část začne v šest hodin ráno našeho času. Kromě angličtiny se bude vysílat i v němčině, francouzštině, španělštině, indonéštině, japonštině, portugalštině a korejštině.

Zapojeny budou i hudební hvězdy, objeví se zde skupina BTS nebo zpěvačka Doja Cat. Také očekávejte přítomnost mnoha populárních tvůrců, bude zde například Mark Rober, AyChristeneGames, Muselk nebo Jelle's Marble Runs. Na začátku streamu a mezi kapitolami se objeví i LoFi Girl, postava, která se vyskytuje v hudebních livestreamech stejnojmenného kanálu.