Instagram začíná spouštět listy příspěvků postavené na vašich sledovaných o oblíbených účtech. Prostřednictvím této možnosti se tak do aplikace vrací chronologicky seřazený feed; příspěvky tak vidíte z vašich sledovaných účtů všechny pozpátku podle času publikování.

Je dobré si připomenout, že tento systém zobrazování příspěvků byl pro Instagram tím základním až do roku 2016. Tehdy síť algoritmický feed zaváděla s argumentem, že se uživatelé k 70 % příspěvků od jimi sledovaných lidí vůbec neproscrollují. Přesto návrat tohoto způsobu zařazení příspěvků mnozí vítají.

Přicházejí dokonce dva způsoby chronologického seřazení. Vybrat si můžete mezi listem příspěvků od všech vámi sledovaných účtů a listem postaveným na seznamu oblíbených účtů. K oběma se dostanete prostřednictvím výběru na obrazovce vlevo nahoře, až se funkce dostane i do Čech.

Zmíněných oblíbených účtů si budete moci vybrat až padesát. Nejenže si pak budete moci zobrazit chronologický feed z jejich příspěvků, budou se vám výše zobrazovat i v algoritmickém seřazení a u jejich fotek uvidíte hvězdičku.

Základní zobrazení se ale nijak nemění, algoritmický feed tak dále zůstává tím základním, co síť nabízí, věří totiž, že tak nabízí lepší zážitek při používání.