Nedávno proběhly internetem hodinky Pixel Watch, nejprve byl odhalen jejich render, později byly zapomenuty v americké restauraci, což vyústilo v jejich okamžité sdílení na sociálních sítích. Nyní se dozvídáme, že by společnost mohla rozšířit svou kolekci produktů o nová sluchátka.

True wireless sluchátka Pixel Buds A-Series jsou na trhu delší dobu, leaker a analytik Jon Prosser naznačuje, že by mohla vyjít i jejich Pro verze, a to v dohledné době. Možná dokonce i ve čtyřech barvách – Real Red, Carbon, Limoncello a Fog.

Kromě barviček, u nichž si ani nemůžeme být jisti, zda je tak Google skutečně nazývá, nemáme momentálně téměř žádné přesnější informace. Pokud by ale vše byla pravda, mohli bychom oficiální představení sluchátek očekávat na konferenci I/O, která nás čeká již za necelý týden.

Krásně zní ale představa, že by nová Pro verze Pixel Buds mohla konkurovat AirPods Pro od Applu. Potěšilo by i aktivní potlačení šumu nebo vylepšená baterie. Podle Mishaala Rahmana by dokonce mohla nabízet prostorový zvuk a sledování hlavy. Současná sluchátka Pixel Buds A-Series jsou dostupná za necelých 2 300 Kč a s nabíjecí krabičkou vydrží až 24 hodin poslechu hudby.