K telefonu Samsung Galaxy S22 si můžete pořídit 45wattový adaptér. Rozdíl v čase nabití mezi ním a standardním 25wattovým je jen v řádu minut. Na konci března proběhne přechod z Hangouts na Chat.

– Netflix testuje svou funkci Fast Laughs pro televize v anglicky mluvících zemích, mezi nimi jsou například Spojené státy, Velká Británie a Austrálie. Funkce přináší feed plný krátkých a vtipných úryvků ze seriálů nebo filmů, které se ve streamovací platformě nacházejí. Je tedy možné, že se časem objeví i u nás na obrazovce.

– Google změnil tmavý režim vyhledávače na ještě tmavší. Šedá tak byla nahrazena perfektní černou (#000000).

– K telefonu Samsung Galaxy S22 si sice můžete koupit 45wattový adaptér, ale podle nejnovějších testů se to nevyplatí. Server GSMArena totiž ve svých testech odhalil, že rozdíl mezi nabitím pomocí rychlejšího a standardního adaptéru je v řádu minut. Podobný problém se vyskytl již v minulosti u telefonu Google Pixel 6.

– Správce hesel v prohlížeči Chrome bude nově rozšířen o speciální pole, kam budete moci vepsat ke svému heslu poznámku. Užitečné to může být například tehdy, kdy jste nuceni si nastavit bezpečnostní otázky a bojíte se, že je zapomenete.

– Majitelé telefonu Samsung Galaxy S21 FE tvrdí, že jejich zařízení mívá problém s obnovovací frekvencí. Smartphone disponuje maximální frekvencí 120 Hz, ale chybí mu možnost proměnlivé frekvence, což znamená, že technicky může zobrazit buď 120 Hz, nebo 60 Hz. Nic mezi tím. Uživatelé však upozorňují, že se software občas snaží zobrazit obraz o nižší frekvenci než 60 Hz, což vede ke zpoždění a zadrhávání animací.

Přechod z Hangouts na Google Chat byl pro uživatele Workspace naplánovaný na říjen 2019. To se však nestalo a veškeré dění bylo zahájeno až v červnu 2020. Závěrečná fáze je stanovena na letošní březen. Hangouts sice bude stále fungovat, ale aplikace pro Android i iOS budou vypnuty.

– K instalaci Windows 11 Pro nově budete potřebovat připojení k internetu a účet Microsoft. U klasické Home verze se tato „funkce“ vyskytuje již delší dobu.