Umělá inteligence se řadí mezi jedny z nejvýznamnějších oblastí technologického vývoje, které v posledních měsících prudce rostou. V rámci této oblasti se nedávno objevil nový chatbot s názvem ChatGPT, který se stal velmi populárním textovým nástrojem.

Právě ChatGPT nedávno vytvořilo svůj vlastní jazyk pojmenovaný jako Shogtongue, což umožnilo rozšíření jeho konverzací a překonání omezení počtu slov. Samozřejmě ne samo od sebe, ale s pomocí uživatele, který na Twitteru vystupuje pod jménem gfodor. Různí uživatelé ChatGPT pak rychle objevili, že nově vytvořený jazyk chatbota je schopen zkrátit i velmi dlouhé konverzace a funguje tedy jako něco podobného komprimačnímu nástroji.

Je třeba poznamenat, že i když má ChatGPT omezený počet slov, které může použít, ale zdá se, že díky Shogtongue se tento limit může výrazně lišit. Někteří uživatelé tvrdí, že je ChatGPT posléze schopno poskytnout více než 25 tisíc slov. AI výzkumník a spisovatel Jeremy Nguyen měl dokonce prohlásit, že ChatGPT zvládne pak vygenerovat až 8 000 000 slov.

Přestože většina uživatelů pravděpodobně běžný limit nepřekročí, a navíc v případě, že konverzace trvá příliš dlouho, se chatbot prostě přeruší, a to i uprostřed věty. Vám pak nezbývá nic jiného, než jej upozornit, že přestal psát, abyste se požadované odpovědi dočkali.