Společnost Apple má v plánu vydání nové aplikace pro iPhone zaměřené na vedení deníku, která uživatelům umožní zaznamenávat jejich každodenní aktivity a tím zlepšit duševní a fyzické zdraví. Nová aplikace, nazvaná Journaling App, podle deníku Wall Street Journal nabídne uživatelům možnost zapisovat své myšlenky, pocity a zážitky. Uživatelé budou moci také vytvářet různé kategorie a štítky, aby mohli snadno organizovat své záznamy.

Journaling App bude pravděpodobně spolupracovat s dalšími zdravotními aplikacemi společnosti Apple, jako jsou Zdraví a Fitness+, a bude umožňovat uživatelům sledovat své duševní zdraví a pokrok v různých oblastech života, jako jsou cíle, zdraví a vztahy. Aplikace bude součástí stávajícího ekosystému produktivních nástrojů společnosti Apple.

Zatím není známo, kdy bude nová aplikace pro iPhone vydána, nicméně se spekuluje, že by mohla být představena již na červnové konferenci WWDC společnosti Apple, kde bude ukázána nová verze operačního systému iOS 17. Více podrobností o nadcházejících produktech, jež budou zřejmě odhaleny na této akci, jsme psali zde.