Pokud nemáte iPhone, tak vás tato novinka asi zajímat nebude. Přesto, když vaši pozornost upoutá něco, s čím nejste tolik spjati, tak z této magnetické powerbanky oči určitě nespustíte.

Powerbanka Anker 633 Magnetic Battery se začala prodávat na Amazonu v přepočtu téměř za 2 000 korun a nabízí opravdu objemnou náplň elektrické energie v malém kabátku. Dokáže se přes MagSafe „nalepit" k nejnovějším iPhonům a rovnou převádět energii. Podle výrobce zvládne nabít iPhone 12 dvakrát a iPhone 13 Pro až 1,8krát.

Pokud nevíte, MagSafe je systém magnetů, které pomáhají gadgetům a nabíječkám se přesně napojit k zádům smartphonu, abyste nemuseli hledat místo, kde se cívka pro bezdrátové nabíjení nachází.

Gadget nabízí tradiční USB-A, cívku Qi pro bezdrátové nabíjení s podporou 7,5W nabíjení. A pokud spěcháte, stačí zapojit iPhone do powerbanky kabelem s konektorem USB-C s podporou rychlejších 20 W. Při nabíjení si dokonce lze iPhone otočit na šířku a sledovat filmy nebo videa zároveň u nabíjení. V powerbance je totiž zabudovaný příhodný držák.

Variace pěkných pastelových barev tohoto produktu, které by náramně seděly k barvám iPhonu 12 a 13, budete hledat marně. Anker nabízí jen neutrální světle šedou. Přesto něco takového společnost nabízí v line-upu MagGo. Firma představila MagGo v loňském říjnu, kdy chtěla udělat revoluci v bezdrátovém nabíjení svými magnetickými gadgety.