Podle posledních novinek by se populární letní akce společnosti Samsung, Galaxy Unpacked, která se pravidelně koná v srpnu, mohla letos představit o něco dříve. S touto novinkou přišel portál SamMobile, který uvádí, že událost se může konat poslední červencový týden.

Akce Samsung Galaxy Unpacked patří mezi jedny z nejočekávanějších událostí v oblasti mobilních technologií společnosti a je známá svými velkolepými prezentacemi nových výrobků, jako jsou chytré telefony, tablety nebo chytré hodinky.

Co se týče očekávaných novinek, výše zmíněný portál SamMobile naznačuje, že na akci by se mohly představit nové verze oblíbených modelů jako Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 a chytré hodinky Galaxy Watch 6. Údajně bychom se mohli dočkat i představení nových sluchátek nebo další generace SmartTagu.

Nicméně, jakékoli spekulace zůstávají zatím jenom spekulacemi a fanoušci budou muset počkat na oficiální oznámení od společnosti Samsung. Můžeme jen doufat, že přijde brzy. V minulém roce se Galaxy Unpacked konal 9. srpna.