Česká cenovka sluchátek AirPods Pro 2, jež byla v rámci středečního eventu představena, možná leckoho zaskočí, stát totiž budou 7 290 korun. Jsou ale i země, které o této částce mohou říct, že je relativně malá. Třeba v takové Brazílii vyjdou uživatele sluchátka na 2 599 reálů, tedy v přepočtu více než 12 300 Kč. Hned za ní se v pomyslné soutěži o nejdražší AirPods Pro 2 umístila Indie, kde ale stojí už „jenom“ 8 250 korun v přepočtu.

Radovat se naopak mohou převážně asijské státy, nejvíce pak Hong Kong, kde sluchátka stojí 1 849 hongkongských dolarů, v přepočtu tedy „pouhých“ 5 759 Kč. Podobně stojí sluchátka na Tchaj-wanu, v Malajsii nebo Thajsku. Do pětky zemí, kde AirPods Pro druhé generace stojí nejméně, se vešly i Spojené státy. Česká republika obsadila až 21. příčku.

Sluchátka AirPods Pro 2 se chlubí novým čipem H2, díky němuž jsou schopna uživatelům dodat lepší zážitek ze zvuku i konektivity. Vylepšeno bylo prostorové audio, aktivní potlačení hluku nebo baterie. Krabičku lze nově dobít nabíječkou pro Apple Watch.